Sofiabladet december 2018

Sofiabladet december 2018

Sofiabladet december 2018

Under året har vi en ambition att skicka ut fyra Sofiablad till våra medlemmar och detta är det 4:e och sista för 2018.

Terminen har nått sitt slut och det är snart dags för jul. Vi vill tacka alla fantastiska gymnaster och ledare för en toppentermin och en jättefin juluppvisning.

Vår verksamhet

Vi har under hösten haft 600 aktiva gymnaster samt 135 ledare och assistenter. Vi har haft verksamhet i Sofia skola, Eriksdalsskolan, Årsta skola, Rågsvedsskolan samt i specialhallar runt om i Stockholm.

Vårterminen drar igång igen v. 3 för samtliga grupper om inget annat anges. Mer information får du från just din huvudledare inför terminsstart. Kansliet är stängt för semester 27/12- 7/1.

Vi byter mejl

Från och med första januari byter kansliet mejladresser i och med namnbytet. De nya adresserna är:

Kansliet: kansli@sofiagf.se, Louise: louise@sofiagf.se, Mansatha: Mansatha@sofiagf.se

Föräldrar

Har du redan en plats för ditt barn behöver du inte boka om dig inför våren. Om ert barn vill sluta i föreningen vänligen kontakta kansli@sofiaflickorna.se samt huvudledare i ditt barns grupp så snart som möjligt så vi kan erbjuda platser till nya gymnaster.

Sofia skola och Eriksdalsskolan

Ni får inte lägga stenar eller pinnar vid dörrarna för att hålla dem öppna. Det kommer då att gå ett larm. Vi ber er ringa på klockan eller knacka på dörren så kommer någon och öppnar. Omklädningsrummen är till för gymnaster, vi ber er ta hänsyn till det så de kan känna sig trygga att byta om där inne.

Medlemsappen

I SportAdmins medlemsapp får du full koll på föreningsvardagen och kan bland annat se:

  • Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
  • Kallelser – Kalender – Kontakter (kontaktuppgifter)
  • Utskick

Du kan även själv gå in och uppdatera era kontaktuppgifter. Ladda ner den idag! (Finns där du laddar ner appar, sök på SportAdmin medlemsapp).

Fakturor

Vi ber er betala era obetalda fakturor så snart som möjligt! Till er som inte betalat än kommer vi att skicka ut fakturorna via post.

Kläder

Sofia GF samarbetar med All in sports. På deras hemsida kan man beställa allt ifrån föreningsdräkt till träningskläder. Tänk på att vi bytt namn och kommer presentera en ny logga snart, innan ni köper kläder med det gamla trycket på. Föreningsdräkten finns att beställa men hör med ledarna för ditt barns grupp vilken dräkt som gäller innan ni beställer. Tänk på att det är ca 12 veckors leveranstid på föreningsdräkten. Det är dock inte lika lång leveranstid på de andra dräkterna.

Har ni gamla overaller, dräkter och Sofiakläder att sälja får ni gärna lägga upp dem i Sofia GF’s Facebookgrupp. Självklart behöver ni inte köpa nya kläder med de nya namnet så länge nuvarande saker passar – de kommer att fungera lika bra att använda ändå framöver. Länk till webbshop: http://allinsports.jetshop.se/klubbshop/sofiaflickorna-c-253-1.aspx

/Sofia Gymnastikförenings styrelse och föreningsadministratörer