Zoom-träning

Zoom-träning

Välkomna till digital Zoom-träning för alla medlemmar, föräldrar och ledare! 

Som ni tidigare meddelats har Stockholm Stad stängt alla anläggningar fram till den 24 januari och därför dröjer terminsstart. Vi återkommer kring ordinarie terminsstart så fort vi fått information.

Vi har nu fått hitta andra sätt att hålla oss aktiva på, därför vill vi nu presentera ett nytt upplägg – Zoom-träning. Alla gymnaster, föräldrar och ledare är välkomna att delta i Zoom-träningarna kostnadsfritt fram till den 24 januari. Träningarna hålls tisdagar, torsdagar och söndagar klockan 19.00-ca.19.30. Logga gärna in i Zoom-mötet från 18.50, med kamera.  

Under passen kommer vi att köra styrka som går att utföra i hemmet och kräver inga speciella träningsredskap. Upplägget för dessa träningar samt länk till Zoom kommer att publiceras här dagen innan passet. Vi kommer att starta vid 19.00 om ni önskar värma upp innan får ni gärna göra det på egen hand. 

Zoom-länk

Här hittar ni länken till träningspassen. Mötes-ID: 641 2625 4906
Vi kommer att använda samma Zoom-länk under alla träningstillfällen.

Frågor kring övningar och upplägg tas genom chatten på Zoom.

Upplägg

Passen är riktade för vuxna och barn över 10 år. Yngre barn får gärna vara med men övningar är inte anpassade för de yngre gymnasterna. Vi kommer att presentera ett träningspass men träningen utförs främst på egen hand. 

Tisdagar, ”Powerstyrka”: Helkroppsstyrka där övningarna görs efter ett angivet antal. 

Torsdagar, ”4,5 intervaller”: Helkroppsstyrka där övningarna körs i intervaller om 4,5 min.

Söndagar, ”Countdown”: Helkroppstyrka där deltagaren själv får disponera övningarna i valfri ordning.