Värdegrundsveckor med Sofia Gymnastikförening

Värdegrundsveckor med Sofia Gymnastikförening

Hej och välkomna till en ny termin med oss i Sofia Gymnastikförening! Denna vecka startar terminen upp för samtliga grupper i föreningen. 

Styrelsen har under föregående läsår arbetat kring föreningens värdegrund. Detta arbete har lett fram till vår nya värdegrundfolder, som samtliga barn- och ungdomsgrupper kommer att få ta del av under terminens första vecka.

Nu lanserar även föreningen sin nya satsning “Värdegrundsveckor”.

Våra tre värdegrundsveckor är skapta för att vi tillsammans ska ta del av föreningens värdeord “Rörelseglädje och gemenskap” samt de förhållningsregler vi står för och som vi vill ska genomsyra samtliga träningar och möten inom föreningen. Dessa möten rör gymnaster, ledare, såväl som anhöriga till våra medlemmar. 

Värdegrundsvecka 1 (vecka 35): Lära känna

  • Veckans fokus är att ta del av vårt värdeord “Gemenskap”. Vi vill att samtliga inom föreningen ska känna sig välkomna, trygga och glada och detta gör vi denna vecka genom Lära-känna-lekar.

Värdegrundsvecka 2 (vecka 36): Reflektera 

  • Denna vecka fortsätter vi reflektera kring värdeordet “Gemenskap”, detta genom samtal under exempelvis drick/fruktpaus

Värdegrundsvecka 3 (vecka 37): Värdegrundsdans

  • Värdeordet ”Rörelseglädje” leder oss till föreningens värdegrundsdans som vi gemensamt lär oss och dansar! 

Ni kommer kunna följa våra värdegrundsveckor via Instagram och förhoppningsvis även kring middagsbordet, samt i vardagsrummet redo för föreningens värdegrundsdans! 

Följ med på våra värdegrundsveckor via Instagram

Hoppas ni alla får en härlig terminsstart, vi ses ute i hallarna i höst!

Hälsningar, Sofia GF:s kansli!