Tävlingsläger, Lingvallen 2022

Tävlingsläger, Lingvallen 2022

Föreningen avslutade sommarlovet med läger på Lingvallen nere i Skåne. 60  tävlingsgymnaster har spenderat många timmar i gymnastikhallen under veckan och utmanats och utvecklats. Lingvallen är en utmärkt plats för gymnastik, lek och bad med havet runt havet. Ett populärt inslag inne i träningshallen har varit “plingklockan” när gymnasterna provar något nytt, då applåderar kompisarna och de nya framstegen uppmärksammas, och oj vad det har plingats! Bild 1, 2 och 3: Inblick i gymnastikhallen.

I strålande sommarvärme har vi varvar träningen med aktiviteter så som strandkamp, sportstafett och Bäst i test. Vi har även behövt många bad i havet för att svalka oss i sommarvärmen. 

Bild 1 & 2: Strandkamp i strålande sol. Bild 3: Volleyboll med pilatesboll (från aktiviteten sportstafett). Bild 4: Ett av alla våra morgonbad. Bild 5: Femkamp.

Vår vecka på Lingvallen sammanstrålade med både bilfestival och landslagsläger, så aktiviteterna runt om har minst sagt varierat. Låna festivalområdets hoppborg och få ansiktsmålning var populärt men att få en uppvisning av landslagets friståenden inför EM stod ändå högst i topp! 

Bild 1: Bild tillsammans med de svenska trupplandslagen.

Vi ledare vill tacka för denna vecka och ser redan fram emot nästa års sommarläger. Nu ser vi fram emot en rolig höst tillsammans i gymnastikhallarna!