Sofiamästerskapet 2024

Sofiamästerskapet 2024

Vilken otrolig tävlingshelg vi fick! Förutom vår traditionsenliga uppvisningstävling arrangerade vi för första gången nivåtävlingar på nivå 6, 7 och 8!

Återblick för er som missade denna magiska helg kommer här: 

Lördag 4e maj: Att detta är glädjens dag är det ingen tvekan om! Föreningens uppvisningstävlingar handlar om det bästa vi vet – gymnastik, detta tillsammans med utklädnad, skratt och show! 

Under dagen fick vi se programpunkter med teman så som Star Wars, Vaiana, Wild Kids, Den lilla sjöjungfrun och mycket annat! 

Söndag 5e maj: Klockan slår tidigt och in i hallen kommer pirriga och nervösa gymnaster, med glitter i håret och maskotar under armarna. 

Under dagen hölls nivå 8, nivå 7 och slutligen nivå 6! Förutom fantastiska varv och friståenden bjöd de tävlade lagen på hejarop och pepp som i sig var enastående – vilken stämning! Medaljer delades ut och likt så tävlingens utmärkelse ”tävlingens mest peppande lag”. 

Vi ser redan nu framemot nästa års Sofiamästerskap och vi hoppas såklart att vi ses där! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla lag som deltog under helgen! Samt till alla funktionärer, domare och ledare som gjorde denna helg möjlig! 💙

Mer bilder från helgen hittar ni på föreningens Instagram.