Juluppvisning 2022

Juluppvisning 2022

Varenda stolsrad är fylld av förväntansfull publik. Hallen släcks ner och in på golvet springer grupper av små barn in och vinkar till introt av “Disneydags”. Lamporna tänds, öppningsdansen startar och Sofia Gymnastikförenings juluppvisning år 2022 är härmed igång. 

Så inleddes årets juluppvisning med temat Disney! 

Den 17 december höll föreningen sin årliga juluppvisning där samtliga av föreningens lag var med  och deltog. Publiken bjöds på storslagen show av tolkningar av Disneyfilmer såsom Frost, Lejonkungen, Herkules, Lilla Sjöjungfrun och Superhjältarna. 

Vi fick bland annat se små söta dalmatiner, närmare 101 styckna som tillsammans fyllde golvet med dans och gymnastik. 

Föreningens vuxengrupper var även på plats och bjöd på traditionellt hopprepsprogram, dans och några av uppvisningens svåraste volter. 

Under juluppvisningen uppmärksammades även årets ledare och årets ungdomsledare. 

Årets ledare 2022: Ida Gassama 

Årets Ungdomsledare 2022: Rosa Lundgren och Victoria Peyre Ferreira

Tack för ert fina jobb ni gör för föreningen! 

Dessutom valdes Mansatha Ünger in som hedersmedlem i föreningen med motiveringen: 

“Denna person utses till hedersmedlem för det fina jobb hon gjort, och än idag gör i vår förening. Hon har under åren varit ledare för gymnaster i olika åldrar och även jobbat med, och utvecklat föreningen. Idag är hon en nybliven tvåbarnsmamma som trots sitt hektiska liv spenderar flera timmar i veckan med våra gymnaster. Hon har bland annat varit med och startat upp vår Alla-kan-gympa-grupp där hon än idag är med och hjälper till. Att välja in denna person som hedersmedlem känns för oss i styrelsen som en självklarhet! 

En stor applåd för vår nytillkomna hedersmedlem Mansatha Ünger!”

Vi vill tacka samtliga gymnaster, ledare och publik för en fantastisk dag tillsammans, vilken show det blev! Vi ser redan framemot nästa års juluppvisning!  

God jul och gott nytt år önskar styrelsen och föreningens kansli!