Halloweenträning

Halloweenträning

I lördags hade vi läsårets första tematräning och vad passade inte bättre än Halloweengympa en mörk regning lördagkväll i oktober!

Gymnasterna välkomnades in i en nedsläckt gymnastiksal med bland annat häxor och clowner som ledare. Det blev två fartfyllda timmar med gymnastik av både skelett och läskiga dockor som fick testa på nya stationer och redskap.Vi avslutade kvällen med en Halloween-hinderbana i mörker bland spöken. Salen fylldes med både skratt och skrik, det var nog trots allt lite läskigt att ta sig runt alla hinder i mörkret.

Tematräningar är ett återkommande inslag i föreningens verksamhet där vi bjuder in gymnaster i olika åldrar till träning med anpassade teman. Utklädnad och lek på temat formar träningen och blir ett nytt sätt att prova på gymnastiken utanför sitt ordinarie lag. Under dessa tillfällen är det föreningens äldre gymnaster som leder och hjälper de yngre runt i redskapsbanan. Ett bra tillfälle för yngre och äldre gymnaster att mötas inne i gympahallen.

Nästa tillfälle av tematräning är 9 december. Då bjuder vi in våra yngsta gymnaster till Nissegympa. Inbjudan och mer info kommer längre fram!