Gästinlägg: Nora praoar

Gästinlägg: Nora praoar

Jag har praoat på Sofia GF i två veckor. Under tiden som jag har praoat här så har jag fått många roliga uppgifter. Under första veckan fick jag vara med på två Minior träningar där jag fick planera uppvärmning och styrka. Jag koreograferade även en massdans som kommer dansas av Knatte och Minigrupperna under juluppvisningen. Till juluppvisningen har jag också förberett och delade ut arbetsuppgifter till alla Junior, Ungdom och Miniorgrupper. 

Jag har assisterat Amanda vid filmning av digitalt material. Jag skrev några inlägg till instagram och så började jag på en trivselenkät. Jag tog också fram gamla danser från min förra förening i Strängnäs och gjorde om dem. 

Under den andra veckan fortsatte jag med trivsel enkäten. Jag fick vara med på två till träningar där jag, som förra veckan fick planera lite uppvärmning och avslut. Jag fick göra lite mer än veckan innan som att passa på vissa stationer också. Jag fortsatte med att assistera Amanda med mer filmning av digitalt material. Jag fick sedan ta fram musik och koreografera nya uppvärmnings danser till knatte mini och minior. Jag fick skriva fler inlägg till instagram och skriva gästinlägg till hemsidan. Dem här två veckorna som jag har praoat på Sofia GF har varit roliga, händelserika och lärorika.