Nyheter

Ungdomsledarträff HT23

Hössterminens ungdomsledaraträff gick av stapeln i helgen, där föreningens unga ledare spenderade ett dygn tillsammans ute på Lillsved. Klicka dig in på detta inlägg för att läsa mer!

Sofia GF logo

Årsmöte 2023

Välkommen till Sofia Gymnastikförenings årsmöte! Kom och gör din röst hörd på föreningens årsmöte samtidigt som du får träffa oss i styrelsen och andra medlemmar i föreningen. Vi ses måndag den 25 september 19.00 i idrottshuset på Eriksdalsskolan.

Medlemsbrev september

Årets tredje medlemsbrev är nu publicerat. I brevet kan ni bland annat läsa om höstens kommande aktiviteter och sommaren som varit. Trevlig läsning!

Värdegrundveckor med Sofia Gymnastikförening

Läs mer om våra nya Värdegrundsveckor genom att klicka dig in på inlägget!

Till minne av Lennart Jacobsson

Sofia GF’s hedersmedlem och före detta ordförande Lennart ”Lelle” Jacobsson har gått bort. Lelle var en sann eldsjäl som vigde en stor del av sitt liv till att forma Sofia GF till den förening den är idag.

Lingvallen 2023

Sommarens tredje lägervecka är nu avslutad och det blev ett kärt återseende på Lingvallen nere i Skåne. I inlägget kan ni läsa mer om vår vecka!

Varmt välkomna till en ny hösttermin!

Snart drar vi igång ett nytt läsår tillsammans med massvis med gympa! Här hittar ni info om bland annat terminsstart.

Prideparaden 2023

Idag var några av oss från Sofia Gymnastikförening för första gången med och gick Prideparaden tillsammans med Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet.  För oss är det en självklarhet att alla får vara med i vår förening och vi är så glada över att ha fått vara med under denna dag, som var fylld med glädje och kärlek!…
Read more

Ny föreningsdräkt

Föreningen har till hösten ny föreningsdräkt för tävlingsgymnaster. In och kika på vår nya fina dräkt!

Sommarläger 2023

Vi har haft två fantastiska lägerveckor under sommarlovets första tid. Mer om våra läger kan ni läsa i detta inlägg. Trevlig läsning!